Ingen danskere til Wimbledon 2016, men meget at se frem til!

Thursday, June 30, 2016

gestures

Danskere er blevet vant til at være neutrale ved sportsbegivenheder denne sommer. Efter fodboldholdet blev nægtet adgang til det Europæiske Mesterskab på grund af et play-off-nederlag til de skandinaviske rivaler Sverige, vil de danske tennisfans, der ser Wimbledon, have lagt mærke til fraværet af deres landsmænd i udtrækningerne.

Men det betyder ikke, at danske fans ikke har en spændende turnering at se frem til. Den store sidehistorie i Wimbledon 2016 omhandler Novak Djokovics dominans den seneste tid, og om hvorvidt manden, der kan gøre en ende på det, er hans ærkerival Andy Murray, hjemmepublikummets favorit.

Selvom Murray har tabt til Djokovic i fem ud af de syv Grand Slam-finaler, de har mødtes i, vil han kunne hente selvtillid ved tanken om hans sejr under Wimbledon 2013, hvor han besejrede serberen på SW19-græsset. Dog er Djokovic ganske enkelt i sit livs form, og det virker i højere og højere grad muligt at han tager en 'Novak Slam' i år og vinder alle fire Grand Slams i det, der ville være en fantastisk præstation.

Murray vil have hjemmebaneopbakningen på sin side som sædvanlig, og måske endda en mere velkommen form for assistance i træner Ivan Lendl, med hvem han er blevet genforenet. Det er bemærket af nogle kritikere, at Murray ikke reagerede så godt på rådene fra den tidligere træner Amélie Mauresmo som han gør på den ligefremme tilgang hos Lendl, som ledte Murray til hans to Grand Slam-sejre.

Serena Williams vil forsvare sin titel i kvindernes række, idet hun vil prøve at råde bod på et nyligt nederlag i French Open-finalen til spanieren Garbiñe Muguruza. Williams foretrækker græsbanens overflade og det vil kræve en stærk udfordrer for at stoppe hendes jagt på en syvende Wimbledon-sejr.

Danske fans, der tager til London for at se tennis, kan følge med i nyhederne derhjemme takket være de mobile dataabonnementer i Lycomobiles pakker, tilgængelige som pay-as-you-go-aftaler.

 

Gruppehjemmeside
Tilbage til øverst på siden Rul ned
Live udsendelser - Live radio udsendelser med PSL T20
Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

Obligatorisk felt*

Ny bruger:

 • <p>
   <select class="frm-txtbox1" id="ddlCountry" name="ddlCountry" style="height: auto;">
   <option value="0">Vælg</option>
   <option value="30">Amerika</option>
   <option value="10">Australia</option>
   <option value="4">Belgien</option>
   <option value="11">Danmark</option>
   <option value="12">Frankrig</option>
   <option value="38">Holland</option>
   <option value="40">Irland</option>
   <option value="39">Italien</option>
   <option value="37">Norge</option>
   <option value="3">Østrig</option>
   <option value="36">Polen</option>
   <option value="35">Portugal</option>
   <option value="32">Schweiz</option>
   <option value="34">Spanien</option>
   <option value="31">Storbrittannien</option>
   <option value="33">Sverige</option>
   <option value="41">Tyskland</option>
   </select>
   </p>

   

Retur til bruger