Lyca Mobiles allerbedste Black Friday-tilbud: Vælg din perfekte mobilpakke

24 November, 2023 by Aafiya Saba
Lyca Mobiles allerbedste Black Friday-tilbud: Vælg din perfekte mobilpakke
Lyca Mobiles allerbedste Black Friday-tilbud

Lyca Mobile har Black Friday-tilbud på to mobilabonnementer:?

  • 50 GB + 30 timer på abonnement til nye kunder: 49 kr. pr. måned for 50 GB data, 30 timers tale i Danmark, ubegrænset Lyca-to-Lyca-opkald og SMS, inklusiv EU-data og internationale minutter
  • All-in-One 200 GB-abonnement: 59 kr. pr. måned for 200 GB data, ubegrænsede opkald i Danmark og til flere destinationer samt masser af andre fordele som bl.a. EU-roamingdata, mulighed for e-SIM og et Internetdeling.?
  • Begge abonnementer kommer med en fantastisk forbindelse, streaming og deling uden databegrænsninger.?
  • Da der ikke er nogen binding, kan du til enhver tid ændre eller annullere det.
  • Der er intet krav om kredittjek, og du kan beholde dit nummer.?
  • 4G kan fås uden ekstra omkostninger og der er mulighed for e-SIM.


Alt-tekst til blogbanner: Lyca Mobiles bedste Black Friday mobilpakker

Kom i en festlig stemning med Lyca Mobiles Black Friday-tilbud. Denne gang kommer Lyca Mobile med et super tilbud, der ikke bare lover besparelser, men som også er en skræddersyet oplevelse. Oplev enestående forbindelse, og opgrader til en af disse super mobilpakker, der ikke går ud over budgettet.

Midt i julestemningen skal du tage en afgørende beslutning – valget mellem Lyca Mobiles abonnement med 50 GB + 30 timers taletid til nye kunder eller den omfattende All-in-One 200 GB + Fri tale.

Går ud og leder efter en enkelt mobilpakke til en fast pris som vores abonnement med 50 GB+30 timers tale, eller vil du forkæle dig selv med overflod af data og fordele med vores All-in-One 200 GB + Fri tale? Beslutningen er din. Black Friday-besparelserne er for gode til at ignorere. Få mere at vide om alle detaljerne, så du kan træffe det perfekte valg til opgradering af din mobiloplevelse denne Black Friday uge.

Oplev en verden af muligheder med to fantastiske mobilpakker

Hos Lyca Mobile forstår vi, at individuelle behov varierer, og derfor har vi skabt to fantastiske mobilpakker, der imødekommer forskellige præferencer. Lad os kigge på dem begge, og hvordan de kan ændre din mobiloplevelse:

Mobilpakke 1: Pakke med 50 GB + 30 times tale til nye kunder?

Er du ny Lyca Mobile-kunde på udkig efter en enkelt pakke til en god pris? Led ikke længere end vores pakke med 50 GB+30 timers tale til nye kunder! Med en generøs datagrænse på 50 GB, fri Lyca-to-Lyca-opkald og SMS, og inklusiv EU-data og internationale opkald, forbliver du forbundet uden problemer, og uden at det går ud over pengepungen.?

Fast pris, nul overraskelser

Vi ved, at du elsker forudsigelighed. Derfor har vi dette fantastiske tilbud til en utrolig pris på bare 49 kr. Ingen skjulte gebyrer, ingen overraskelser – bare kendte månedlige omkostninger, der passer perfekt til ethvert budget. Nyd friheden ved en fantastisk forbindelse, og hvor du ikke skal bekymre dig om uventede regninger.

Mobilpakke 2: All-in-One 119 – 200 GB + fri tale

For dem, der vil have det ultimative inden for dataoplevelse, er vores All-in-One 200 GB-mobilpakke løsningen. Dette super tilbud kan prale af en kæmpe dataforbrugsgrænse på 200 GB, fri tale i Danmark samt til flere destinationer. Dertil kommer en masse andre fordele som bl.a. EU-roamingdata, mulighed for e-SIM og Internetdeling.?

Prisrabat på 6 måneder

Gør dig klar til at opleve en mobilrevolution med vores eksklusive Black Friday-rabat. I seks hele måneder får du generøse data- og kommunikationsfordele til en brøkdel af prisen. Dette fantastiske tilbud må du ikke gå glip af!?
Klik her for at tjekke hele pakkens utrolige indhold.

Hvorfor skal du vælge LycaMobile?

LycaMobile er mere end bare en mobiltjenesteudbyder. Vi er en global familie, der forbinder mennesker på tværs af grænser. Vi er kendt for vores forpligtelse til kvalitetsforbindelser, kundevenlige tjenester og vores store netværksdækning. Med LycaMobile er du ikke bare en kunde – du er en del af en bevægelse, der bringer mennesker sammen.?

Vælg den perfekte mobilpakke

Når du skal vælge din ideelle mobilpakke, er det vigtigt, at du overvejer dine specifikke præferencer og forbrugsmønstre. Uanset om du bedst kan lide enkeltheden ved en pakke med 50 GB + 30 timers taletid eller det omfattende tilbud på 200 GB + fri tale, så får du i sidste ende et personliggjort valg, som du bliver glad for.

Gå ikke glip af Black Friday-rabatter

Nedtællingen til Black Friday er i gang, og det gælder for de eksklusive rabatter og fordele. Husk, at disse supertilbud er tilgængelige nu, så du nu kan gribe muligheden for opgradere din mobiloplevelse til super priser.?

Køb nu og frigør dit mobilpotentiale

Scenen er sat – og du er stjernen. Vælg din mobilpakke, og få mest muligt ud af Black Friday-rabatterne. Tag din mobiloplevelse til næste niveau i dag. Med LycaMobile forbliver du ikke bare forbundet: Du omfavner en verden af muligheder.

Tekst til sociale medier:

Alle nye kunder – tiden er kommet til at slå til. Til Black Friday får du fantastiske rabatter på de to utrolige mobilpakker på 50 GB + 30 timer for nye kunder eller All in one 119-mobilpakken. Skynd dig! Supertilbuddet er tilgængeligt nu på Lycamobile.dk.