Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Ekstra kredit top-up

Få ekstra kredit til din Lycamobile konto med vores bonus tilbud!

Kun i en begrænset periode vil kunder, der foretager deres første online-top-up, få ekstra 10% bonus i kredit, og kunder, der abonnerer på Automatisk Top-up for første gang, vil få ekstra 15% i kredit, som starter fra den anden automatisk Top- op

Automatisk top-up er den mest hensigtsmæssige måde, hvorpå du kan føje kredit til din konto, idet du ikke behøver at gå online hver gang. Du skal du blot angive et beløb, som du vil have din konto til automatisk at overføre, når beløbet falder til den mindste saldo valgt af dig. .

Dette tilbud gælder for de første to måneder fra Top-Up datoen eller i de første to måneder fra den anden Automatisk Top-up dato, men det bedste er, at du kan Top-Up flere gange i den periode!

Om du vil bruge din ekstra kredit til at få ekstra GB data eller en anden taletidspakke du vil opgradere til, så lav din første top-up i dag.

Top-up Extra credit
Online Top-up 10%* Top-up now
Online Auto Top-up 15%** My Lycamobile

*Gældende i to måneder fra top-up datoen.
**Gælder for to måneder fra den anden Automatisk top-up dato.

Vilkår og betingelser

Tilbuddet er kun for kunder, der laver en top-up / Auto Top-up online for første gang. For at få den ekstra kredit, skal du bare top-up online for første gang, og i de første to måneder får du 10% ekstra i kredit for et hvilket som helst antal top-ups online. Hvis du i stedet aktiverer online automatisk top-up for første gang, vil du i de første to måneder, der starter fra den 2. Auto Top-up online, får du 15% ekstra kredit for et hvilket som helst antal automatisk Top-up. Enhver kunde, der ikke har lavet en top-up / Auto Up-up online i løbet af de sidste 6 måneder, betragtes som en første gangs online-kunde. Det kan tage op til 48 timer at få den ekstra kredit. Den ekstra kredit vil kun være gyldig i 30 dage fra datoen for top-up / Auto Top-up. Lycamobile forbeholder sig ret til at erstatte eller ændre tilbuddet eller disse vilkår og betingelser eller til enhver tid med rimelighed at tilbagekalde tilbuddet. Tilbud gælder fra 12-04-2018.

Other Services