Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Henvis en ven program. Vilkår og betingelser

Lycamobile ”Henvis en ven” program vil tillade en aktiv kunde til at henvise anden person til at bruge tjenesten og vil være i stand til at drage fordel af enhver succesfuld henvisning.

1. Definitioner:

Refererer: en aktiv Lycamobile kunde, som anbefaler en ny kunde til at bruge tjenesterne på grund af ægte interesse.

Refererer: Menes en ny Lycamobile kunde, der begynder at bruge tjenesten ved at optanke sin telefon konto.

Henvisning kredit: kredit betyder, at Lycamobile giver til dens aktive kunde for en vellykket henvisning af et nyt medlem til Lycamobile

2. Refererer opgaver:

Du skal oplyse anbefaledes Lycamobile nummer og bopæls landet for hvilket land de bor i, på tidspunktet for bestilling af SIM kortet via online SIM bestillingssiden/

Hvis du bestiller SIM kortet direkte til den anbefalede adresse, skal du have samtykke og retten til at få adgang til hans eller hendes data, herunder e-mail -adresse og leveringsadresse.

Den anbefalede skal være ny kunde for Lycamobile tjenesteydelser og må have en ægte interesse i at fortsætte med at bruge de tjenester ved at optanke deres konto / SIM, detaljer nedenfor.

Når en anbefalet har gennemført et mindstebeløb på sit nye SIM kort, vil du modtage en meddelelse, som bekræfter at henvisningen har været en succes.

Inden for 24 timer efter modtagelsen af ??SMS besked, vil du få henvisning kredit.

3. Referentens opgaver:

Du skal oplyse anbefaledes Lycamobile nummer og bopæls landet for hvilket land de bor i, på tidspunktet for bestilling af SIM kortet via online SIM bestillingssiden. fx https://www.lycamobile.dk/dk/free-sim-request
Data der overføres via andre transportformer, vil ikke blive accepteret, og referencen vil ikke kvalificere sig som en succesfuld henvisning.

4. Kvalificere SIM kort

Alle SIM kort skal bestilles online via hjemmesiden Lycamobile.dk. For alle SIM kort ordrer i Danmark bør disse reserveres på https://www.lycamobile.dk/dk/free-sim-request

Alle SIM kort, der bestilles ved hjælp af denne service vil ikke indeholde nogen kredit, medmindre de er købt gennem Lycamobile SIM online bestillings proces.

SIM kort købt fra en forhandler eller modtaget fra en anden kampagne vil ikke være støtteberettigede.
Alle støtteberettigede SIM kort vil blive leveret til den anbefaledes adresse inden for tre til syv arbejdsdage. Dog er levering og ekspeditionstid ikke garanteret, hvis andre faktorer uden for vores kontrol, såsom dårligt vejr kan påvirke leveringen. Lycamobile vil ikke acceptere ansvar for eventuelle tabt eller beskadiget SIM kort.

Efter levering af SIM kortet er bekræftet, den henvisende eller den anbefalede kan ikke annullere eller ændre rækkefølgen.

5. Henviserens fordele:

Henviser skal have en aktiv konto hos Lycamobile og skal forblive som Lycamobile kunde mindst femogfyrre (45) kalenderdage fra datoen for tjenestens registrering hos Lycamobile og at være berettiget til ydelser og henviser skal foretages et minimum optankning af 100 Kr, £10, 10€, $10, eller 10 z?.

For at aktivere den henvisende kræves at den henvisende optanker sin konto, for at aktivere deres SIM kort ved enten: (a) gennemført mindst en optankning af sit nye Lycamobile SIM kort, eller (b), ved at købe en Lycamobile pakke i det land, de aktiverer deres SIM kort. For flere detaljer om minimums optanknings beløb, se www.lycamobile.dk/anbefal-en-ven

Når den henvisende har indbetalt et mindstebeløb på deres nye Lycamobile SIM kort, vil Lycamobile sende den henvisende en sms , der bekræfter , at henvisningen er vellykket. Inden for 24 timer vil den henvisende modtage sms og henviseren vil derefter blive belønnet med størrelsen af ??den kredit, der er i kampagnen.

6. Generalt:

Enhver henvisning indtil den 28.02.2014 er berettiget til at modtage henvisnings kredit.

Eventuelle forudbetalte forsendelsesomkostninger er ikke berettiget til at kræve henvisnings fordele.

Henviser har højst 30 dage til at indløse deres henvisnings kredit fra den dag, de modtager henvisnings PIN kode. Når indløst, vil den henvisende har 30 dage til at bruge henvisningen kredit.

Enhver henvisnings kredit kan kun bruges sammen med det eksisterende Lycamobile numre og fordele kan hverken uoverdrages eller byttes. Ingen kontanter eller kredit alternativ vil blive givet.

Ved misbrug eller uærlighed har Lycamobile har ret til at afvise eller nægte henvisning kredit eller anden ydelse.

Lycamobile forbeholder sig ret til at annullere eventuelle henvisninger eller henvisning kredit, hvis de mistænkte efter eget skøn ser, at betingelser eller vilkår ikke opfylder kriterierne i programmet og har været involveret i en svigagtig aktivering eller har overtrådt nogen af disse vilkår og betingelser efter Lycamobile standard forudbetalte mobile udbyders vilkår og betingelser.

Lycamobile kan afslutte programmet eller ændre nogen af ??de vilkår og betingelser. Lycamobile vil underrette dig på forhånd ved at opdatere denne side mindst 30 dage, før ændringen