Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Sikkerhed på nettet hos Lycamobile

Da vi er en virksomhed, der leverer produkter og services via internettet, forstår vi, hvor vigtig sikkerhed er. Derfor tilbyder vi yderst sikre faciliteter, som du kan have fuld tillid til, når du foretager betalinger på nettet og når du giver personlige oplysninger til os. Vi prioriterer sikkerhed og beskyttelse mod svindel og dette monitoreres i alle pågældende dele af vort websted.

Vi bruger Secure Sockets Layer (SSL) teknologi til at kryptere dine oplysninger, når de bliver sendt fra din computer til vores system. Dette sikrer, at dine oplysninger forbliver strengt fortrolige, undtagen hvor vi har oplyst dig om noget andet i vores Vilkår & Betingelser.

Sikkert websted

Når du logger ind på din Min Lycamobile konto og du foretager en betaling, vil en hængelås blive vist i søgebjælken af din web browser. Dette betyder, at du er i sikker modus, som du altid bør være, når du indtaster personlige - eller betalingsoplysninger på et websted. .

I sikker modus bliver alle dine oplysninger krypteret for øget sikkerhed (128 bit). Vi bruger avanceret kryptering fra Network Solutions Certificate Authority, således at dine kortoplysninger er beskyttede..

Et tip fra os: Luk altid din internet browser, efter at du har foretaget en online betaling, især hvis du har brugt en fælles computer. Dette vil som regel slette midlertidige internet cookies fra andre websteder, som du måske har besøgt og logge dig ud fra din konto på transaktionelle websteder.

Sikker betaling på nettet

Lycamobile deltager i Verified by Visa og Mastercard SecureCode for øget sikkerhed for online betalinger. Disse services tilbydes af Visa og MasterCard i forbindelse med den bank, der har udstedt dit kredit-/debetkort. Formålet er at beskytte dine oplysninger, når du foretager betalinger online, idet det sikrer, at dit kort ikke bliver brugt af en anden person og denne beskyttelse er nu blevet standard på alle eCommerce websteder.

Internetsvindel og Phishing

Lycamobile sender dig e-mails fra tid til anden, men vi ville aldrig sende en e-mail, der beder dig om at opgive din sikkerhedsinformation eller logon-oplysninger, eller dirigere dig til en webside, der beder om denne information. Hvis du modtager en e-mail, der ser ud til at være fra Lycamobile, men du har mistanke om, at den er falsk, må du ikke klikke på links, der er indeholdt i e-mailen, eller angive oplysninger om kreditkort eller logon. Hvis du ikke er sikker på, hvordan man kan identificere en phishing-mail, klik på det følgende link og læs mere om cyberkriminalitet.

Other Services