Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Ansvarsfraskrivelse

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du, at en sådan anvendelse er på egen risiko. Lycamobile bestræber sig på, at yde en service af højeste kvalitet, men kan ikke garantere, at vores service vil være uafbrudt, fejlfri eller at den valgte ydelse vil nå den tiltænkte modtager. Lycamobile tager forbehold for ændringer og opdateringer hvorfor ansvar og garantier fralægges fuldt og aldeles.

Under ingen omstændigheder skal Lycamobile være ansvarlige over for dig eller nogen anden juridisk person, på nogen måde (herunder forsømmelighed) for skader af nogen art som følge af brugen af denne hjemmeside, herunder men ikke begrænset til direkte, indirekte, aktuel, tilfældige, straffende, specielle eller følgeskader, tabt arbejdsfortjeneste, indtægt eller fortjeneste, mistet eller beskadiget ejendom, herunder data, eller andre kommercielle eller økonomiske tab som følge af din brug af eller manglende evne til at bruge denne hjemmeside, selv om underrettet om muligheden for sådanne skader eller sådanne skader er forudsigelige. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du at denne begrænsning vil gælde for alle tjenester, indhold. Multi Functional gavekort eller tjenester tilgængelige via denne hjemmeside I tilfælde af, at gældende lov ikke tillader begrænsning eller udelukkelse af ansvar eller skader, under ingen omstændigheder må Lycamobile samlede ansvar for dig for alle skader, tab og årsager til handlinger af enhver art overstige det beløb, hvis nogen, som du har betalt Lycamobile varer for eller tjenesteydelser, der købes fra denne hjemmeside.

Links til andre hjemmesider er kun ment som en mulighed og Lycamobile påtager sig derfor intet ansvar for indholdet på disse hjemmesider som er knyttet hertil.

Other Services