All-in-One 99: Nøglen til ubegrænsede nationale og internationale opkald fra Danmark

23 August, 2023 by Simran Singh
All-in-One 99: Nøglen til ubegrænsede nationale og internationale opkald fra Danmark
All-in-One 99: Nøglen til ubegrænsede nationale og internationale opkald fra Danmark

Det er helt utroligt svært at finde det perfekte mobilabonnement – det er som at løbe ind i en sjælden enhjørning i en utrolig travl by. Men bare rolig! Lyca Mobile har lavet en enestående løsning, som du vil intet mindre end elske. Forestil dig, at du kan ringe til venner og familie i flotte lande som Danmark og resten af Europa (EØS), chatter med dine venner selv på tværs over majestætiske bjerge i USA og Canada, eller du kan blive oppe hele natten og grine løs med venner i Australien og New Zealand – og det er, helt uden du skal bekymre dig om noget som helst! 

Hold godt fast. For med pakken All-in-One 99 får du nogle af de bedste pakker derude med ubegrænsede muligheder. Det er ikke bare en pakke: Det er faktisk en dør til resten af verden, hvor forbindelser ikke kender til grænser, og hvor du har helt ubegrænset muligheder for at skabe forbindelser! Så spænd sikkerhedsselerne, folkens, og tag med os på denne spændende rejse, mens vi kigger nærmere på alle overraskelserne i denne pakke fra Lyca Mobile. Gør dig klar til mere spænding!

Oplev styrken ved ubegrænsede opkald

Med Lyca Mobile All-in-One 99-pakken vil du føle dig forbundet på et helt nyt niveau, da den har ubegrænsede opkald til Denmark, EØS, USA, Canada, Australien og New Zealand. Forestil dig friheden ved altid at kunne forbinde til venner, familie og forretningspartnere, uden du skal bekymre dig om opkaldets varighed, eller hvor meget det kommer til at koste. Med denne pakke kender kommunikationen ingen grænser, og det gør pakken ideel til dem, der foretager mange internationale opkald. Tjek pakken her:

VarighedBesparelserNuværende pris
30 dageTilbud med SIMKR99 KR69
3 måneder23 % rabatKR297 KR260
6 måneder27 % rabatKR594 KR500
12 måneder31 % rabatKR1188 KR950

Interesseret i disse pakker? Tjek flere pakker!

 

Grænseløs forbindelse på pakke med længere varighed

Med pakken kan brugerne vælge deres foretrukne varighed – det kan fx være for en periode på 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder. Når man vælger en pakke til en længere tidsperiode, kan du få attraktive rabatter på op til 31 % på normalprisen. 

Hvis du rejser meget, er det godt at vide, at All-in-One 99-pakken også dækker EU-roaming. Det betyder, at du kan bruge data på op til 11,85 GB (5,93 GB for Storbritannien og Schweiz), mens du rejser i EU/EØS-lande. På den måde giver pakken problemfri forbindelse selv under ferier eller korte ture, så du ikke har behov for flere SIM-kort, men du i stedet får en stressfri roamingoplevelse.

En gennemsigtig tilgang til dataforbrug:

Lyca Mobile bruger en dataswitch til at spore brugerens endelige dataforbrug, og det giver dermed datasikkerhed og privatliv. Det er kun Lycas interne team, der har adgang til de dekrypterede data til formål vedrørende rapportering og afstemning af regninger. Den ikke-diskriminerende karakter af Lycas datanetværk sikrer, at alle kunder, uanset deres abonnementstype, får den samme gode servicekvalitet. 

Med All-in-One 99-pakken får kunder mest muligt ud af personlig hotspot-deling i Danmark. Du kan forbinde andre enheder til dine mobildata, og på den måde bliver din telefon et værdifuldt værktøj, hvis du skal arbejde på farten, dele data med familie og venner eller på anden måde forblive produktiv på rejser. Det er dog vigtigt at bemærke, at funktionen til personlig hotspot ikke understøttes ved roaming.

 

Vær forberedt på fremtiden

Lyca Mobile-pakken med All-in-One giver en imponerende række fordele, som gør det til et super godt valg for dem, der vil have ubegrænset internationale opkald til Danmark, EØS, USA, Canada, Australien og New Zealand. 

Hvis man vælger en pakke med længere varighed, kan denne pakke imødekomme forskellige behov hos brugerne med bl.a. EU-roaming og funktion til personlig hotspot – hvad en det er til erhverv eller personligt brug. I kombination med sin gennemsigtighed, gode priser og førsteklasses kvalitet inden for service er Lyca Mobile fortsat blandt de mest pålidelige og kundecentrerede udbydere af mobiltjenester. 

Så hvad venter du på? Du kan få forbindelse helt uden problemer allerede i dag med All-in-One 99-pakken, så du er altid er forbundet med dem, du holder af.

 

Buy Now