Connect the Dots of Joy: Unravel Christmas Magic with a Huge 6-Month Discount!

9 December, 2023 by Binod Kumar
Connect the Dots of Joy: Unravel Christmas Magic with a Huge 6-Month Discount!
Connect the Dots of Joy: Unravel Christmas Magic with a Huge 6-Month Discount!

Mens snefnuggene blidt falder, kan vi mærke af helligdagene er på vej, og følelsen af hygge er overalt i luften – en følelse, der ikke kender til afstande og bringer kære sammen, uanset hvor de er. Som vi kommer tættere på julen, har vi en særlig gave, som kan være med til at gøre højtiden endnu mere speciel: forbindelsens gave. Læs videre og se de attraktive rabat på mobilabonnementer fra Lyca Mobile.

  • Julen er glædens tid, hvor vi fejrer og hygger med traditioner, festlige dekorationer og ånden af at give til andre.
  • Julen er en tid til at reflektere over det forgangne år og genfinde en følelse af taknemmelighed. Det skaber en atmosfære af venlighed og generøsitet over for andre.
  • Essensen af denne højtid er kommunikation. Vi genforbinder med venner og familie langt væk, giver varme ønsker og deler glæden ved denne højtid.
  • Tjek detaljerne for Lyca Mobiles tilbud til nye kunder denne jul.

Oplev glæden ved ubegrænset forbindelse med rabatter

Denne jul forstår vi vigtigheden af at holde forbindelsen, hvad enten det er med familie, venner eller verden udenfor. Derfor er vi begejstrede for at præsentere vores særlige juletilbud – et stor rabat de næste 6 måneder for nye kunder. Få nu vores All in One 119-abonnement for kun 59 kr./30 dage.

Hvad får du i et All in One 119-abonnement?

1. Ubegrænsede opkald til Danmark, EU, USA, Australien og New Zealand

Forestil dig, at du holde kontakt med dine venner og familie, uanset hvor de er i verden. Med ubegrænsede opkald til Danmark, EU, USA, Australien og New Zealand kan alle samtaler føles som et varmt julekram.

2. 200 GB Data – din digitale legeplads

Fang og del hvert øjeblik i juletiden med generøse 200 GB data. Fra streaming af hjertevarmende juleklassikere til at dele glædelige øjeblikke på sociale medier sikrer denne datamængde, at du har al den plads, du skal bruge for at skabe minder digitalt. 

Mand fejrer jul på tværs af grænser

3. 15 timers international taletid – dan broer over afstande

Overalt på jorden fejrer vi julen, og med 15 timers international taletid kan du nemt bygge bro over selv de største afstande. Forbind med venner og familie rundt om i verden, del historier og skab minder, som var I i samme rum.

4. 14 GB til EU-roamingdata – oplev den festlige højtid overalt

Uanset om du nyder en varm kop kakao på et dansk julemarked eller udforsker Europas fortryllende gader pyntet op til jul, holder vores All in One 119 -abonnement dig forbundet med 14 GB data til EU roaming. Forbliv online, og del dine eventyr fra højtiden uden at bekymre dig om roaminggebyrer.

5. Ubegrænset antal SMS’er i Danmark – del glæden med ord

Nogle gange kan selv den mest simple SMS formidle sæsonens varme følelse. Med et ubegrænset antal SMS’er i Danmark kan du sende varme beskeder og festlige hilsner til dine venner og familie – og dermed gøre dit for at sprede juleglæden.

6. E-SIM og personligt hotspot – komfort lige ved hånden

All in One-abonnementet er mere end bare en normal forbindelse. Med E-SIM får du masser af fleksibilitet, og du kan administrere dine forbindelser helt problemfrit. Du kan også gøre din telefon til et personligt hotspot og dele sæsonens glæde med venner og familie, uanset hvor du går hen.

Hvorfor vælge All in One 119-abonnementet?

I en højtid fyldt med hygge bliver All in One-abonnementet din betroede følgesvend: Du kan fordybe dig i festlighederne og aldrig være bange for at gå glip af noget. Her er grunden til, at du bør foretage denne festlige investering:

Gaven ved at forbinde

- Denne jul kan du give dig selv, venner og familie gaven af problemfri forbindelse med en nedsat pris i de næste 6 måneder. Hold forbindelsen uden bekymringer, og lad julens magi udfolde sig i hvert opkald, SMS og delt øjeblik for kun 59 kr./30 dage.

Forbind globalt, fejr lokalt

- Uanset om du deler traditioner med naboer eller forbinder dig med venner på tværs af kontinenter, kan du tage del i julefejringerne overalt i verden med All in One-abonnement, mens du nyder julemagien, hvor du er.

Rejs helt uden stress

- Hvis dine planer for højtiden involverer rejser i Europa, sikrer All in One-abonnementet med EU-roamingdata for, at forbindelsen forbliver stærk. Rejs uden stress, og vid dig sikker på, at du altid kan dele glæden ved rejsen med dem, der virkelig betyder noget.

Komfort ved hånden

- E-SIM og personlige hotspot tager din forbindelse til et ekstra niveau af komfort. Administrer dine forbindelser problemfrit, og del juleånden på dine præmisser.

Skynd dig – julemagien venter forude!

Dette eksklusive juletilbud kan kun fås i en begrænset periode. Gå ikke glip af ikke chancen for at give din højtid lidt ekstra magi med en problemfri forbindelse. Tilmeld dig All in One-abonnementet til en fantastisk pris på 59 kr., og oplev glæden ved at være forbundet denne jul! Forbind mere, betal mindre - klik her, og få dit All in One abonnement nu!